Tongkat Ali ekstrakt kapsler

(7 omtaler)

Vårt 100 % naturlige ekstraktpulver med Tongkat Ali

 • Utelukkende hentet fra modne røtter (7+ år)
 • Rent produkt, bare Tongkat Ali inni
 • Skånsom spraytørkende ekstraksjonsprosess

Tongkat Ali fra Eurycoma Longifolia-planten

Merk: Vår Tongkat Ali selges som et inscence-pulver. Tongkat Ali er ikke tillatt å selges som kosttilskudd i EU.

Vår Tongkat Ali er et 100% naturlig produkt, høstet på en mest mulig bærekraftig måte. Vi har gjort det til vår misjon å tilby Tongkat Ali til europeiske forbrukere på en måte der alle kan være sikre på at Tongkat Ali de kjøper alltid er av høyeste kvalitet og så fersk som mulig.

Disse verdiene gjelder gjennom hele virksomheten vår, fra den første Tongkat Ali høstes, til den sendes til kundene våre for å nyte dette naturlige produktet.

Tongkat Ali har blitt ekstremt populær på rekordtid, og populariteten øker stadig. Derfor gjør vi alt vi kan for å møte den økende etterspørselen, uten å gå på akkord med vår gode service, våre gode priser og vår høye kvalitet.

Vi mener det er viktig at det er ett sted hvor europeiske forbrukere kan gå, hvor de kan være sikre på at Tongkat Ali de kjøper alltid er av høy kvalitet, og hvor de ikke betaler for tilsetningsstoffer som ikke trenger å være der. . Dette er bare en av grunnene til vår grundige produksjonsprosess, hvor vi prøver å fjerne så mye fuktighet som mulig fra produktet, for å sikre at varene dine er så rene som mulig, og av så høy kvalitet som mulig.

High Quality Tongkat Ali Capsules
Kun Tongkat Ali-røtter 7 år eller eldre brukes

Kjøp Tongkat Ali i den beste kvaliteten på markedet

Hvis du vil kjøpe Tongkat Ali i den beste kvaliteten markedet har å tilby, bør dette interessere deg: All vår Tongkat Ali er 200: 1 kvalitet, og inneholder 2% eurycomanon.

I tillegg til å alltid levere den beste kvaliteten Tongkat Ali tilgjengelig, strekker vi oss også langt for å sikre at Tongkat Ali vil fortsette å være tilgjengelig for verdens forbrukere. Derfor sørger vi for å minimere så mye avfall som mulig i produksjonen, og selvfølgelig gjør vi også alt vi kan for å sikre produktets holdbarhet, slik at så lite som mulig av produktet går til spille.

All vår Tongkat Ali er håndhøstet fra Eurycoma Longifolia-planten, noe som sikrer en mest mulig skånsom høsting, samtidig som den støtter den lokale industrien, med så minimal innvirkning på lokalmiljøet som mulig.

Buy more and save:

1x, 2x, 3x

7 omtaler for Tongkat Ali ekstrakt kapsler

 1. hemmelig

  Jeg har nettopp lagt min 3. bestilling. Finnes det større pakker

 2. Ole

  Fin farge, kraftig lukt. Definitivt det beste Tongkat Ali jeg har kunnet kjøpe så langt

 3. Ahmad

  Kom raskt, har ikke prøvd det ennå, men det ser høykvalitets ut

 4. Jeg

  Jeg har forsket mye og deretter bestilt Tongkat Ali her. Produktet ble sendt umiddelbart og er av god kvalitet. Jeg ble skuffet av to andre butikker og kommer til å bestille her igjen.

 5. Fillip Larsen

  Ankom 3 dager etter bestillingen, jeg er lykkelig

 6. Aksel

  Fin farge, god lukt, ser ut til å også hjelpe meg. Kan anbefale det

 7. Emil

  Farge, effekt og smak er lovende. Dette er det beste Tongkat Ali jeg har hatt til nå.

Show reviews in all languages (30)

Skriv en omtale

Vårt Tongkat Ali kvalitetsløfte

Vi ønsker å la så mange som mulig få oppleve hva dette anlegget er i stand til. Men ikke noen Tongkat Ali - vi holder oss til de høyeste kvalitetsstandardene for å levere kun de beste produktene og resultatene.

Vi jobber kun med leverandører som vi stoler på og som allerede har jobbet med oss i mange år. Bare på denne måten kan vi sørge for å skaffe planter av høyeste kvalitet.

Tillit er bra, kontroll er bedre. Derfor sender vi hvert eneste badge som er kontrollert av interne og eksterne kvalitetskontroller.

Hva mange ikke vet: Tongkat Ali-konetrasjonene varierer mye fra produkt til produkt. Vi tilbyr kun 200:1 konsentrasjoner (200 kg røtter = 1 kg ekstrakt), som er mer enn 10 ganger så konsentrert enn mange andre produkter du finner.

Teknisk sett kan produsenter bruke alt fra røtter til stilker og blader for å lage et pulver av det – og det er billigere. Men bare røttene gir høyest effekt, jo eldre jo bedre. Dette er grunnen til at vi kun bruker røtter som er minst 7 år gamle.

Tongkat Ali

Dra nytte av rabatten vår: Bestill to produkter og få 20 % rabatt på det andre!

Bare i en begrenset periode!

Bestill din nå
Köp Tongkat Ali i Sverige

Ratings & Reviews

4.8 based on 7 reviews

Show reviews in all languages (30)

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

hemmelig

2 uker ago

"Jeg har nettopp lagt min 3. bestilling. Finnes det større pakker"

Ole

4 uker ago

"Fin farge, kraftig lukt. Definitivt det beste Tongkat Ali jeg har kunnet kjøpe så langt"

Ahmad

1 måned ago

"Kom raskt, har ikke prøvd det ennå, men det ser høykvalitets ut"

Jeg

1 måned ago

"Jeg har forsket mye og deretter bestilt Tongkat Ali her. Produktet ble sendt umiddelbart og er av god kvalitet. Jeg ble skuffet av to andre butikker og kommer til å bestille her igjen."