Tongkat Ali Ekstrakt Pulver

Vårt høypotente, 100 % naturlige Tongkat Ali-ekstrakt 200:1 med 2 % eurycomanon.

  • 100 % naturlig, hentet utelukkende fra modne røtter (7+ år).
  • Rent produkt – uten tilsetningsstoffer eller fyllstoffer
  • Beholder full styrke takket være spraytørkende ekstraksjonsprosess

Tongkat Ali fra Eurycoma Longifolia-planten

Vår Tongkat Ali er et 100% naturlig produkt, høstet på en mest mulig bærekraftig måte. Vi har gjort det til vår misjon å tilby Tongkat Ali til europeiske forbrukere på en måte der alle kan være sikre på at Tongkat Ali de kjøper alltid er av høyeste kvalitet og så fersk som mulig.

Disse verdiene gjelder gjennom hele virksomheten vår, fra den første Tongkat Ali høstes, til den sendes til kundene våre for å nyte dette naturlige produktet.

Tongkat Ali har blitt ekstremt populær på rekordtid, og populariteten øker stadig. Derfor gjør vi alt vi kan for å møte den økende etterspørselen, uten å gå på akkord med vår gode service, våre gode priser og vår høye kvalitet.

Vi mener det er viktig at det er ett sted hvor europeiske forbrukere kan gå, hvor de kan være sikre på at Tongkat Ali de kjøper alltid er av høy kvalitet, og hvor de ikke betaler for tilsetningsstoffer som ikke trenger å være der. . Dette er bare en av grunnene til vår grundige produksjonsprosess, hvor vi prøver å fjerne så mye fuktighet som mulig fra produktet, for å sikre at varene dine er så rene som mulig, og av så høy kvalitet som mulig.

Kjøp Tongkat Ali i den beste kvaliteten på markedet

Hvis du vil kjøpe Tongkat Ali i den beste kvaliteten markedet har å tilby, bør dette interessere deg: All vår Tongkat Ali er 200: 1 kvalitet, og inneholder 2% eurycomanon.

I tillegg til at vi alltid leverer Tongkat Ali av beste kvalitet, gjør vi også vårt ytterste for å sikre at Tongkat Ali fortsatt vil være tilgjengelig for verdens forbrukere. Derfor sørger vi for å minimere så mye avfall som mulig i produksjonen, og selvfølgelig gjør vi også alt vi kan for å sikre produktets holdbarhet, slik at så lite som mulig av produktet går til spille.

All vår Tongkat Ali er håndhøstet fra Eurycoma Longifolia-planten, noe som sikrer en mest mulig skånsom høsting, samtidig som den støtter den lokale industrien, med så minimal innvirkning på lokalmiljøet som mulig.

Buy more and save:

1x, 2x, 3x

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tongkat Ali Ekstrakt Pulver”

Vårt Tongkat Ali kvalitetsløfte

Vi ønsker å la så mange som mulig få oppleve hva dette anlegget er i stand til. Men ikke noen Tongkat Ali - vi holder oss til de høyeste kvalitetsstandardene for å levere kun de beste produktene og resultatene.

Vi jobber kun med leverandører som vi stoler på og som allerede har jobbet med oss i mange år. Bare på denne måten kan vi sørge for å skaffe planter av høyeste kvalitet.

Tillit er bra, kontroll er bedre. Derfor sender vi hvert eneste badge som er kontrollert av interne og eksterne kvalitetskontroller.

Hva mange ikke vet: Tongkat Ali-konetrasjonene varierer mye fra produkt til produkt. Vi tilbyr kun 200:1 konsentrasjoner (200 kg røtter = 1 kg ekstrakt), som er mer enn 10 ganger så konsentrert enn mange andre produkter du finner.

Teknisk sett kan produsenter bruke alt fra røtter til stilker og blader for å lage et pulver av det – og det er billigere. Men bare røttene gir høyest effekt, jo eldre jo bedre. Dette er grunnen til at vi kun bruker røtter som er minst 7 år gamle.

Dra nytte av rabatten vår: Bestill to produkter og få 20 % rabatt på det andre!

Bare i en begrenset periode!

Bestill din nå