Kjøpsbetingelser

1. Innledning

Disse kjøpsvilkårene (“vilkårene”) regulerer salg og kjøp av produkter gjennom Tongkat Ali OÜs nettbutikk. Ved å legge inn en bestilling godtar du å være bundet av disse vilkårene. Vennligst les dem nøye.

2. Kontraktsinngåelse

Bestillingen din er et tilbud til Tongkat Ali OÜ om å kjøpe produktet/produktene i bestillingen din. Når du legger inn en bestilling, sender vi deg en e-postbekreftelse på at vi har mottatt bestillingen. Denne e-posten utgjør ikke en aksept av bestillingen din. En avtale er inngått når vi sender deg en bekreftelse på at vi har sendt produktet/produktene i bestillingen din.

3. Priser og tilgjengelighet

Alle priser er inkludert lovbestemt merverdiavgift. Vi viser informasjon om tilgjengelighet for produkter som selges av oss på nettstedet, inkludert på hver produktinformasjonsside. Vi kan ikke si noe mer spesifikt om tilgjengelighet enn det vi oppgir på nettstedet. Når vi behandler bestillingen din, vil vi informere deg via e-post hvis noen produkter du bestiller viser seg å være utilgjengelige.

4. Betaling

Vi godtar betaling via Klarna, PayPal og WooCommerce Payment. Ved å sende inn en bestilling autoriserer du Tongkat Ali OÜ til å belaste den oppgitte betalingsmåten. Se vår personvernerklæring for informasjon om hvordan betalingsleverandørene håndterer opplysningene dine.

5. Levering

Produktene sendes til leveringsadressen som oppgis under bestillingsprosessen. Vi tar sikte på å levere innen den angitte tiden, men leveringstiden kan ikke garanteres.

6. Retur og refusjon

Se våre retningslinjer for refusjon og retur for informasjon om retur av produkter kjøpt fra Tongkat Ali OÜ.

7. Ansvar

Med mindre annet er uttrykkelig angitt, er alle produkter som selges av Tongkat Ali OÜ omfattet av lovbestemte garantirettigheter. Utover dette er Tongkat Ali OÜ ikke ansvarlig for indirekte tap knyttet til hovedskaden, for eksempel tap av fortjeneste eller tap av muligheter.

8. Endringer i disse vilkårene

Vi forbeholder oss retten til når som helst å gjøre endringer i disse vilkårene. Hver bestilling reguleres av de vilkårene som gjelder på bestillingstidspunktet.

9. Lovvalg og jurisdiksjon

Disse vilkårene reguleres av og tolkes i samsvar med lovgivningen i Estland. Tvister som oppstår i forbindelse med disse vilkårene skal være underlagt domstolene i Estlands eksklusive jurisdiksjon.

10. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til disse kjøpsvilkårene, kan du kontakte oss på support@tongkatali-shop.com.