Reisen vår – og besettelse – med Tongkat Ali begynte da vi ble introdusert for forberedelsene under et besøk i Malaysia. Stort sett alt ved produktet var tiltalende fra starten av. Mysteriet rundt denne roten, dens årelange historie, og det faktum at det selvfølgelig er et 100% naturlig produkt.

Vi har alltid vært bevisste på hva vi utsatte kroppen for, og det faktum at dette produktet kom fra naturen var spesielt tiltalende for oss. Så da vi kom tilbake til Europa, var det selvfølgelig nærliggende å fortsette å ta Tongkat Ali. Og her ble vi dessverre sårt skuffet.

Det var vanskelig å finne et produkt av grei kvalitet, og det var generelt ikke veldig lett å finne bakgrunnsinformasjon om hvor produktet kom fra, hvilken renhet det var i, om det var nøye høstet og så videre. Det ønsket vi å gjøre noe med.

Vi mener alle skal ha god, stabil tilgang til Tongkat Ali, uten å måtte gå på akkord med kvaliteten, og uten å måtte raidere landet. Så vi begynte å utforske hvordan vi kunne sikre at europeere hadde den samme gode opplevelsen som vi hadde hatt selv. Vi fant partnere vi kunne stole på, og begynte å jobbe med å få så stabile forsyningskjeder som mulig. For vi visste at når folk først fikk øynene opp for dette middelet, ville det gå fort.

Og vi ville ikke vært som alle andre. Vi ønsket å levere et produkt av høy kvalitet – faktisk den høyeste kvaliteten på markedet. Og vi ville sørge for at det kom raskt til forbrukerne som ville ha det, og vi ville sørge for at de fikk god service underveis hvis det skulle oppstå problemer. Og det var ingen lett oppgave. Det visste vi fra start, og vi har ikke angret et sekund.

I dag kjøper vi i bulk fra våre leverandører for å sikre at våre kunder får best mulig pris. Vi optimaliserer hele tiden våre forsyningskjeder for å unngå store forsinkelser – og dette gjør vi selvfølgelig samtidig som vi opprettholder jevnlig dialog med våre partnere for å sikre at hver høsting er så skånsom som mulig for miljøet der planten vokser.

For å sikre kvalitet tester vi alltid hver ny forsendelse av Tongkat Ali, og får også testet preparatet i et laboratorium. Dette koster selvfølgelig mye ressurser til å begynne med, noe som betyr at vi ikke kommer til å tjene like raskt som andre aktører som kanskje sparer på kvaliteten for å få litt rask omsetning.

På den annen side har vi en stålsatt tro på at vi på sikt vil bli den foretrukne distributøren av Tongkat Ali i hele Europa, og at vi kan være trygge på at vi alltid vil gjøre alt vi kan for å tilby våre kunder de absolutt beste produktene i hyllene.

How we ensure our Tongkat Ali Quality

Det har alltid vært et nøkkelspørsmål for oss å kunne levere Tongkat til en rettferdig pris. Og med rimelig pris er det viktig å nevne at det kanskje ikke er den billigste. Ofte er vi billigere enn våre konkurrenter – men det er ikke et mål i seg selv. Målet er å kunne tilby en rettferdig pris, så ingen blir dratt av. Det må være penger til bøndene til å brødfø familiene sine, det må være penger til at vi kan utvide virksomheten, for å sikre at vi kan spre dette produktet til så mange som mulig – og samtidig må det være billig nok at du får det du betaler for – og at du ikke betaler for mye. Det er en grei pris for oss.

Mange andre steder kan du komme over Tongkat Ali til samme pris som vår, men av lavere kvalitet. Vi tror ikke det er veien å gå. Vi selger heller produktet for det det er verdt – og sørger for at du alltid får best mulig kvalitet. En måte vi sikrer dette på er gjennom produksjonsprosessen vår, hvor vår Tongkat tørkes flere ganger for å fjerne så mye fuktighet som mulig. Dette gir deg et renere produkt, en bedre opplevelse – og viktigst av alt – en MYELIG pris, hver gang.