Retningslinjer for personvern

I Tongkat Ali Shop er vi opptatt av å ivareta personvernet ditt og sikre beskyttelse av dine personopplysninger. Disse retningslinjene beskriver vår databehandlingspraksis og dine rettigheter når det gjelder dine personopplysninger.

Datainnsamling og formål

Direkte informasjon for e-handel

Vi samler inn opplysninger som navn, e-postadresse, leverings- og faktureringsadresse og betalingsinformasjon for å kunne behandle og sende bestillingene dine. Denne behandlingen er nødvendig for å oppfylle en kontrakt som du er part i.

Betaling

For å behandle betalinger på nettstedet vårt bruker vi tredjeparts betalingsleverandører: Klarna, PayPal og WooCommerce Payment. Når du foretar et kjøp, vil noen av personopplysningene dine bli overført til disse leverandørene, inkludert informasjon som er nødvendig for å behandle eller støtte betalingen, for eksempel kjøpesummen og faktureringsinformasjonen din.

Ordrebehandling og ordreoppfyllelse

Vi bruker opplysningene dine til å oppfylle bestillingene dine, kommunisere med deg om kjøpene dine og yte kundeservice. Vi deler adressedataene dine med oppfyllelsespartneren vår.

Brukerkontoer

Når du oppretter en brukerkonto på nettstedet vårt, samler vi inn og lagrer informasjon som du oppgir, for eksempel navn, e-postadresse og passord. Disse dataene brukes til å tilpasse opplevelsen din, spore bestillingene dine og administrere preferansene dine. Kontoinformasjonen din er beskyttet av passordet du bruker for å få tilgang til nettkontoen din. Det er viktig at du holder dette passordet konfidensielt. Vi anbefaler at du bruker et unikt passord for nettstedet vårt og oppdaterer det regelmessig. Hvis du har mistanke om uautorisert tilgang til eller bruk av kontoen din, må du kontakte oss umiddelbart.

E-postmarkedsføring

Med ditt uttrykkelige samtykke kan vi sende deg e-post om nye produkter, spesialtilbud og andre oppdateringer ved bruk av Klaviyo.

Nettstedsanalyse

Vi samler inn informasjon om besøket ditt ved hjelp av Google Analytics 4 for å forstå trafikken på nettstedet og brukerinteraksjoner. Denne behandlingen er basert på vår berettigede interesse i å overvåke og forbedre nettstedet og tjenestene våre. Disse dataene er anonymiserte og identifiserer ikke enkeltbrukere.

Reklame

Vi bruker Google Ads og Meta Ads til å vise deg relevante annonser. Disse plattformene bruker informasjonskapsler og andre sporingsmekanismer.

Informasjonskapsler og samtykke

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker et nettsted. De brukes til å huske preferansene dine, spore informasjon om besøket ditt og gjøre nettleseropplevelsen din mer sømløs. Informasjonskapsler kan være “vedvarende” eller “øktbaserte”. Permanente informasjonskapsler forblir på enheten din når du går offline, mens øktinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren. Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som identifiserer en bruker personlig, men personopplysninger som vi lagrer om deg, kan være knyttet til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Ikke-essensielle informasjonskapsler, spesielt de som brukes til annonsering og analyse, blir bare satt med ditt uttrykkelige samtykke. Du kan når som helst administrere eller trekke tilbake samtykket ditt og stille inn nettleseren din til å avvise informasjonskapsler.

Tredjepartsintegrasjoner

Klaviyo: Vi bruker Klaviyo til e-postmarkedsføring. Når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, lagres e-postadressen din i Klaviyo.

Vilkår for personvern i Klaviyo

Google Ads & Meta Ads: Disse plattformene bruker informasjonskapsler og piksler for å spore interaksjoner med annonsene våre.

Googles vilkår for personvern

Vilkår for personvern for metadata

Google Analytics: Som nevnt ovenfor bruker vi Google Analytics 4 for å kunne

Googles vilkår for personvern

Betalingsleverandører :

Klarnas personvernvilkår

Paypals personvernvilkår

Automattic (WordPress) Personvernvilkår for data

Beskyttelse og oppbevaring av data

Vi bruker robuste sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene dine. Vi lagrer opplysningene dine bare så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne erklæringen, og deretter slettes de på en sikker måte.

Internasjonale dataoverføringer

Hvis vi overfører personopplysninger utenfor EU, sørger vi for at tilstrekkelige sikkerhetstiltak, for eksempel standardkontraktsklausuler, er på plass i henhold til kravene i GDPR.

Dine rettigheter

Du har flere rettigheter i henhold til personvernforordningen:

  • Tilgang : Be om en kopi av personopplysningene dine.
  • Utbedring : Korriger eventuelle unøyaktige data.
  • Sletting : Be om sletting av opplysningene dine.
  • Begrensning : Begrense behandlingen av opplysningene dine.
  • Bærbarhet : Få dataene dine i et maskinlesbart format.
  • Innsigelse : motsette deg visse typer behandling, for eksempel markedsføring.

Hvis du vil utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss på support@tongkatali-shop.com.

Hvordan beskytter vi dataene dine?

Vi har iverksatt egnede sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene dine mot tap, misbruk og uautorisert tilgang. Antallet personer som har tilgang til personopplysningene dine er begrenset. Kun personer hos oss som har behov for å behandle personopplysningene dine, har tilgang til dem. Vi bruker bransjestandarder for å lagre, behandle og kommunisere sensitiv informasjon på en sikker måte, f.eks. SSL/TLS og andre krypteringsløsninger.

Varsling av datainnbrudd

Hvis det mot formodning skulle skje et datainnbrudd som utgjør en risiko for dine rettigheter og friheter, vil vi varsle deg og den relevante tilsynsmyndigheten innen 72 timer.

Data om barn

Nettstedet vårt er ikke beregnet på barn, og vi samler ikke bevisst inn opplysninger fra personer under 16 år uten foreldrenes samtykke.

Lenker til andre nettsteder

Personvernerklæringen vår gjelder kun for nettstedet vårt. Når det gjelder eksterne lenker, anbefaler vi at du leser deres respektive personvernerklæringer.

Rett til å sende inn en klage

Hvis du mener at opplysningene dine behandles ulovlig, har du rett til å klage til den lokale tilsynsmyndigheten.

Endringer i disse retningslinjene

Vi kan med jevne mellomrom oppdatere personvernerklæringen vår. Endringer vil bli lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om disse retningslinjene eller opplysningene dine, kan du kontakte oss på support@tongkatali-shop.com.