Refusjons- og returpolicy

Angrerett

Du har rett til å angre kjøpet uten å oppgi noen grunn innen 14 dager fra den dagen du, eller en tredjepart angitt av deg, mottar varene. For å utøve denne retten, vennligst gi oss beskjed via e-post på support@tongkatali-shop.com og oppgi kjøps-ID og e-postadresse som ble brukt til å kjøpe varen(e).

Tilstand for returnerte varer

Du kan håndtere varene for å fastslå deres natur, egenskaper og funksjon. Men hvis produktet brukes utover dette og synker i verdi, kan vi belaste deg for den reduserte verdien. Gitt den bedervelige naturen til produktene våre, er det viktig at de forblir forseglet og ubrukt hvis du ønsker å returnere dem.

Ikke-returbare varer

  • Gavekort
  • Nedlastbare programvareprodukter (forutsatt at du har begynt å laste ned eller strømme og dermed har erkjent tapet av angreretten)

Refusjoner

Når vi mottar og inspiserer den returnerte varen din, vil vi varsle deg om statusen for refusjonen. Hvis den godkjennes, vil refusjonen din, inkludert leveringskostnadene, bli behandlet innen 14 dager etter mottak av varene tilbake eller etter mottak av bevis på at du har sendt varene tilbake.

Salgsvarer

Hvis du returnerer en vare kjøpt på salg, vil du få refundert beløpet du betalte, ikke den opprinnelige prisen.

Bytte : Vi erstatter varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger en utveksling, send oss ​​en e-post på support@tongkatali-shop.com .

Frakt og retur

For å returnere produktet ditt, vennligst kontakt supportteamet vårt og vent på instruksjoner, som vil oppgi en returadresse.

Du vil bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Dersom varene på grunn av sin art ikke kan returneres med vanlig post, gir vi et estimat på returkostnadene.

For dyrere varer bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi kan ikke garantere at vi vil motta din returnerte vare.

Forsinkede eller manglende refusjoner

Hvis du ikke har mottatt refusjonen ennå:

  1. Sjekk bankkontoen din.
  2. Kontakt kredittkortselskapet ditt (det kan ta tid før refusjoner blir offisielt publisert).
  3. Ta kontakt med banken din (det kan ta litt behandlingstid før refusjon legges ut).

Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjonen, vennligst kontakt oss på support@tongkatali-shop.com .

Trenger hjelp?

For spørsmål knyttet til refusjoner, returer eller andre forespørsler, ta kontakt med oss ​​på support@tongkatali-shop.com .